Rozsdamentes acél korlát

Rozsdamentes acél korlátok

A elmúlt több mint 10 évben megközelítőleg 4000 méter rozsdamentes acél korlátot gyártottunk. Beltérre belső lépcsőkhöz, galériákra, kültérre pedig erkélyek, teraszok biztonságos használatához alkalmas rozsdamentes acél korlátszerkezeteket és természetesen kültéri lépcsőkorlátokat készítünk.

Termékeink minőségét garantálja, a rozsdamentes acél szerkezetek tervezésénél és gyártásánál szerzett mintegy 20 éves tapasztalat, a koracél szívóssága és partnereink bizalma.

Korlátaink megbízhatóan szolgálnak országszerte olyan helyeken is, mint a Fórum Bevásárlóközpont, az ötcsillagos Hotel Divinus, a Hotel Mariott vagy épp a Hagymatikum Élményfürdő – hogy csak néhányat említsünk.

Kollekciónk széles skálán mozog, megtalálható benne a legegyszerűbb – és talán legnépszerűbb – pálcás kiviteltől kezdve, a különlegesebb sodronyos, fa- és üvegbetétes korlát is. Korlátszerkezeteink anyaga teljes egészében, anyagában rozsdamentes acél. Ez azt jelenti, hogy a rozsdamentesítő eljárásokkal szemben, mint a festés, az anyagában rozsdamentes acél karcolás, sérülés esetén is ugyanúgy megtartja eredeti tulajdonságait, rozsdásodásra képtelen, így víz alatt, sőt tengervizes, sós környezetben is ellenáll a külső behatásoknak. A korlátok beltérre és kültérre is kiválóak, teraszkorlátnak és medencébe is kitűnő – pont az ellenállósága miatt.

A megfelelő korlát kiválasztásában segítséget nyújt az alábbi fotóanyag, melyek csoportosítva vannak a különféle kialakítások szerint, de bármi egyéb kérdésnél keressenek minket bátran a faktum@faktumkft.hu e-mail címen, ahol szívesen állunk rendelkezésükre.

A honlapunkon bemutatott korlátok csak egy apró szegletét mutatják meg az acélkorlátokban rejlő lehetőségeknek, ezeken kívül bármilyen egyedi ötletet, korlátszerkezetet igyekszünk megvalósítani legyen az lépcső, terasz, galéria vagy egyéb számára. Elég egy vázlatrajz a megfelelő méretekkel és ez alapján megtervezzük a szerkezetet, de személyes felméréssel szívesen megspóroljuk a felmérést is.

Debreceni irodánkban a Monsotorpályi út 9 szám alatt néhány korlát és tolócső mintadarab személyesen is megtekinthető, ahol tanácsadással is szívesen állunk rendelkezésükre.

Felméréshez és árajánlat kéréséhez keressen minket elérhetőségeink egyikén.

Szepesi Katalin
építész-lakberendező

Telephely:
4030 Debrecen, Monostorpályi út 9.
Térkép megjelenítése, utvonalterv

Telefon:
+36 52 413-235

E-mail:
faktum@faktumkft.hu