Cégünkről

A Faktum Kft. több mint 25 éve foglalkozik rozsdamentes acéltermékek gyártásával

Rozsdamentes acélAz elmúlt évtizedek tapasztalata, és a rozsdamentes acél megmunkálásával kapcsolatos technológiai innovációk lehetővé tették, hogy minőségi termékeinkkel az ipar több ágazatában is sikerrel legyünk jelen belföldön és külföldön egyaránt. A Faktum kft. három alappillére az élelmiszeripar, a vendéglátóipar és az építőipar, ahol legnagyobb tapasztalatunk a rozsdamentes korlátok, medencekorlátok és tolócsövek gyártásában van.

Rozsdamentes acél termékeink:

Az élelmiszeripar területén belül megrendelőink minden esetben egyedi igényekkel keresnek meg bennünket, így készülnek új fejlesztésű hőkezelő berendezéseink: pörkölők, olajsütők, főzőüstök, pasztőrözők, valamint szállítószalagok és rázóasztalok is.

vendéglátóiparban, a szigorú előírások gyakran megkövetelik a rozsdamentes acél nagykonyhai berendezéseket, amely az egyik legbiztonságosabb, legtartósabb és leghigiénikusabb megoldás. Az általunk gyártott asztalok, mosogatók, szekrények, polcok elsősorban ezt az igényt próbálják kielégíteni.

Ma már az építőiparban is egyre inkább megjelennek a rozsdamentes termékek. Elsősorban korlátokat, kapaszkodókat, tolócsöveket és -pajzsokat, valamint medencekorlátokat és -létrákat gyártunk nagy sikerrel. Megkeresés esetén rövid határidőn belül elkészítjük árajánlatunkat, kedvező árakkal és rövid határidővel állunk szíves rendelkezésükre lakásoktól egészen irodaházakig.

Szepesi Béla
ügyvezető

Telephely:
4030 Debrecen, Monostorpályi út 9.
Térkép megjelenítése, utvonalterv

Telefon:
+36 52 413-235

E-mail:
faktum@faktumkft.hu