Nagykonyhai berendezések

Rozsdamentes acél nagykonyhai berendezések, bútorok

A higiéniai előírások megkövetelik a vendéglátóiparban, gyógyszeriparban, élelmiszeripari üzemekben is a rozsdamentes acél berendezések, ipari bútorok használatát. Ennek megfelelően gyártjuk évek óta – megrendelőink nagy megelégedésére – az alábbi nagykonyhai berendezéseket:

  • rozsdamentes acél munkaasztalok
  • rozsdamentes acél mosogatók, 1-2 vagy 3 medencés kivitelben
  • rozsdamentes acél szekrények, polcok, stb.

Rozsdamentes acél mosogatók

Rozsdamentes acél mosogatóA munkaasztalokat, rozsdamentes acél mosogatókat készítjük polc nélküli, polcos kivitelben, de rendelhető felnyíló, vagy tolóajtós kivitelben.

Igény szerint kérhető a szerkezet hátsó peremezéssel, vagy anélkül is.
A rozsdamentes acél polcokat gyártjuk perforált lemez polcokkal is, amely így alkalmas edények szárítására.

A rozsdamentes acél szekrények rendelhetők felnyíló, vagy tolóajtóval, zárható kivitelben.

A szerkezetek lábai 40x40x2 mm-es zártszelvényből szintezhető kivitelben készülnek, a lemezszerkezetek vastagsága 1,5 mm. A felületkezelés kefézett.
Az anyagminőség alapesetben 1.4301 minőségű rozsdamentes acél, de igény esetén készülhet 1.4571 minőségű saválló, vagy kíméletesebb közeg esetén 1.4016 minőségű ferrites kivitelben is.

Az általunk gyártott rozsdamentes acél nagykonyhai berendezések kiválasztásához segítséget nyújtanak a honlapunkon megtalálható táblázatok. Az ezektől eltérő méretekben is vállaljuk a szerkezetek gyártását. További információért keressen bennünket!

Telephely:
4030 Debrecen, Monostorpályi út 9.
Térkép megjelenítése, utvonalterv

Telefon:
+36 52 413-235

E-mail:
faktum@faktumkft.hu