Szolgáltatások

Lézervágás

LézervágásFiber lézervágó gépünkkel vállaljuk rozsdamentes acél és szénacél lemezek vágását, kiemelkedően magas méretpontossággal, rövid határidővel, kiváló minőségű vágási felülettel. A lézervágás során nincs mechanikai érintkezés, így nem történik anyagvesztés, deformitás, beégés. Lézervágó gépünkkel bármilyen bonyolult formát, alakzatot a legnagyobb precizitással tudunk kivágni. Vállaljuk nagy darabszámú alkatrészek vágását, de már egy darabtól is vágunk.
A szükséges alkatrészeket hozott anyagból is levágjuk, de tudjuk biztosítani is a vágáshoz szükséges magas minőségű alapanyagot is a kért vastagságban, minőségben.

  • lemezvastagság: rozsdamentes acélból: 4 mm-ig, szénacélból: 8 mm-ig
  • táblaméret: 1500×3000 mm

A vágási rajzot lehetőleg .dxf formátumban kérjük, amennyiben ez nincs, szakembereink a rajz elkészítésében is állnak rendelkezésre.

Élhajlítás

Rozsdamentes acél, szénacél, alumínium lemezek élhajlítása NC vezérelt géppel, 2500 mm hosszúságban, kiváló méretpontossággal, rövid határidővel, nagy mennyiségben is. Nagyszámú, különböző kialakítású prizmákkal, pengékkel bármilyen profil kialakítása lehetséges.

  • hajlítási hossz: 2500 mm
  • lemezvastagság: rozsdamentes acélból 5 mm; szénacélból 6 mm

Csőhajlítás

Tüskés csőhajlító gépünkkel vállaljuk szénacél és rozsdamentes acélcső hajlítását, különböző falvastagsággal és rádiusszal, kiváló minőségben.
Jelenleg az alábbi csőátmérőkhöz rendelkezünk szerszámokkal:

  • D21,3; D32; D33,7; D38; D42,4; D48,3

AWI hegesztés

Műhelyünk vállalja rozsdamentes acél szerkezetek hegesztését, rozsdamentes technológiai csővezetékek kiépítését.

Telephely:
4030 Debrecen, Monostorpályi út 9.
Térkép megjelenítése, utvonalterv

Telefon:
+36 52 413-235

E-mail:
faktum@faktumkft.hu

x ERFA